Deze stappen zijn hetzelfde, ongeacht of u uw eerste e-mailaccount dan wel extra e-mailaccounts aan Outlook toevoegt.

1. Selecteer Bestand > Account toevoegen.

Selecteer Bestand en vervolgens Account toevoegen.
  2. Wat u vervolgens te zien krijgt, is afhankelijk van uw versie van Outlook.

Voor Outlook voor Microsoft 365 en Outlook 2016

Voor Outlook 2013 en Outlook 2010

Voer uw e-mailadres in en klik op Verbinding maken.

Voer uw e-mailadres in en klik op Verbinding maken. Indien het een Office365 account zal hij het onderstaande venster overslaan. Indien deze toch verschijnt, voer dan uw naam, e-mailadres en wachtwoord in en selecteer Volgende.

Voer uw naam, e-mailadres en wachtwoord in.

3. Voer desgevraagd uw wachtwoord opnieuw in en selecteer OK > Voltooien, zodat u met uw e-mailaccount in Outlook aan de slag kunt.