Bijlage email vanuit SharePoint

Gewijzigd op Thu, 13 Feb 2020 om 04:46 PM

U kunt via de Outlook applicatie eenvoudig een bijlage bij de e-mail toevoegen. Hiervoor dient uw office365 account gekoppeld te zijn aan uw Word account.

- Heeft u reeds een koppeling en deze wilt u controleren: klik hier

- U heeft nog geen koppeling en wilt er één realiseren: klik hier

1. Open Outlook

2. Klik op nieuw e-mail

3. Klik op Bestand --> Door Websites bladeren -->Sites...

Mocht u bij optie 3 de Sites niet kunnen zien. Controleer dan via deze handleiding de koppeling: Klik hier.

4. Aansluitend kunt u zelf via en verkenner door de SharePoint bibliotheek bladeren om een bijlage toe te voegen.