Outlook agenda exporteren

Gewijzigd op Mon, 20 Jun 2022 om 02:37 PM

Een Outlook-agenda exporteren

Outlook voor Microsoft 365 Outlook 2021 Outlook 2019 Outlook 2016 Outlook 2013

Wanneer u een agenda van Outlook exporteert, wordt een momentopname van de agenda geëxporteerd. Eventuele wijzigingen in de Outlook-agenda worden niet automatisch doorgevoerd.

Uw agenda exporteren vanuit Outlook

1. Open in Outlook de agenda en selecteer de agenda die u wilt exporteren.
  2. Klik op Bestand> Agenda opslaan.

Een agenda opslaan als een ics-bestand

1. Gebruik de weergegeven standaardnaam of typ een naam voor het iCalendar-bestand in het vak Bestandsnaam.

U ziet een overzicht met de naam van de agenda, het datumbereik en het detailniveau naast Meer opties. Als u tevreden bent over het overzicht, gaat u naar stap 7, anders gaat u verder met stap 4.

1. Klik op Meer opties.
  2. Klik op de pijl bij de vervolgkeuzelijst Datumbereik en kies de hoeveelheid agendagegevens die u wilt opnemen in het iCalendar-bestand. Klik op Datums opgeven om een aangepast datumbereik in te voeren.

Tip: Als u een groot datumbereik kiest of de optie Volledige agenda selecteert, kan het iCalendar-bestand erg groot zijn en zal het even duren voordat het bestand is gegenereerd.

details kiezen voor opslaan van agenda

1. Klik op de pijl bij Details en geef aan hoeveel details u wilt weergeven.
  2. Klik op OK en vervolgens op Opslaan.

Als uw agenda leeg is, ziet u een bericht met de mogelijkheid om het opslaan van het iCalendar-bestand te annuleren.