Bureaublad meldingen weergeven voor specifieke postvakken

Gewijzigd op Fri, 06 Aug 2021 om 10:47 AM

1. Zet via Bestand > Opties > E-mail > Ontvangst voor bericht de optie Een waarschuwing op het bureaublad weergeven uit. Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

2. Maak een nieuwe regel aan bij het postvak waar je de meldingen van wilt weergeven. Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

3. Kies bij het eerste venster voor: Regel toepassen op berichten die ik ontvang en klik daarna op volgende.
Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

4. Druk in het tweede venster gelijk op volgende en daarna op Ja zodat dit geldt voor alle berichten.

5. Kies in het derde venster voor: Een waarschuwing op het bureaublad weergeven en klik op volgende.
Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

6. Druk in het vierde venster gelijk op volgende.

7. Geef in het laatste venster de regel een naam en zorg ervoor dat deze gelijk aangezet wordt en klik op Voltooien. Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Nu ontvang je alleen bureaubladmeldingen van het postvak die geselecteerd is.