Verjaardagskalender uitschakelen / inschakelen

Gewijzigd op Fri, 18 Sep 2020 om 01:17 PM

Standaard heeft Office365 een verjaardagskalender die ingeschakeld is binnen uw account. Echter kan het zijn dat u deze wenst uit te schakelen. Dat kan op de volgende manier:

1. Open de webbrowser en ga naar outlook.office365.com

2. Log in met het account waarop u deze agenda wilt uitschakelen

3. Ga naar Het tandwieltje en kies alle Outlook- instellingen weergeven

4. Kies Agenda --> Weergave en onderaan zie u de optie om deze kalender in of uit te schakelen.