Gedeeld Postvak toevoegen aan mobiel apparaat

Gewijzigd op Thu, 16 Jul 2020 om 01:56 PM

Als u Outlook voor iOS of Outlook voor Android gebruikt, kunt u een gedeeld postvak toevoegen waarvoor u machtigingen hebt voor toegang tot Outlook Mobile. Deze applicatie kunt u downloaden in de Play Store voor Android en de AppStore van IOS. Eventueel kan het ook via: https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365/outlook-mobile-for-android-and-ios

Een gedeeld postvak gebruiken op een mobiel apparaat (telefoon of tablet)

Als u toegang wilt krijgen tot een gedeeld postvak op een mobiel apparaat, gaat u als volgt te werk.

1. Meld u aan bij uw primaire account in Outlook voor iOS of Android.

2. Tik op de knop Account toevoegen (Envelop met een Plusteken) in het navigatiedeelvenster aan de linkerkant en tik vervolgens op Een gedeeld postvak toevoegen.
    Een account toevoegen aan de Outlook-app

3. Als u meerdere accounts hebt in Outlook Mobile, selecteert u het account dat machtigingen heeft voor toegang tot het gedeelde Postvak.
    Voer uw e-mailadres in.

Wanneer het account is ingesteld, wordt het gedeelde Postvak weergegeven in uw lijst met accounts in Outlook voor iOS of Outlook voor Android.

Indien u een bericht gaat versturen kunt u nu ook de afzender kiezen door bovenaan bij Nieuw Bericht op het pijltje dat naar beneden wijst het juiste account te selecteren.

Als u een gedeeld postvak wilt verwijderen, gaat u naar Instellingen > Accounts. Tik vervolgens op het gedeelde Postvak en selecteer Account verwijderen.