U verzend een mail naar een externe ontvanger met beveiligingslabels.

De gebruiker ontvangt wel de mail met een link.

Zodra de mail wordt geopend en op de link Bericht Lezen wordt geklikt kan er gekozen worden door de ontvanger:

1.  om in te loggen met hun Azure Active Directory account, indien deze beschikbaar is;

2.  men kiest voor een eenmalige wachtwoord token. Deze wordt ontvangen in de mail.

Zodra deze is ingevoerd kan de gebruiker zijn mail lezen met de door rechten die de afzender heeft opgegeven.