1. Kies in de mappenvenster links van het Outlook-venster de map verzonden items .
  2. Open het bericht dat u wilt intrekken. U moet dubbelklikken om het bericht te openen. U kunt het bericht niet intrekken als u het bericht selecteert en het wordt weergegeven in het leesvenster.
  3. Selecteer op het tabblad bericht de optie acties > Dit bericht intrekken.

Een bericht intrekken

Notities:

• o    Als u de opdracht Dit bericht intrekken niet ziet, beschikt u waarschijnlijk niet over een Exchange-account of is deze functie in uw organisatie niet beschikbaar.
  • o    U kunt geen bericht intrekken dat is beveiligd met Azure Information Protection.
  • o    U kunt geen bericht intrekken in de webversie van Outlook.
  1. Klik op Ongelezen kopieën van dit bericht verwijderen of Ongelezen kopieën verwijderen en vervangen door een nieuw bericht en klik vervolgens op OK.

Vak Dit bericht intrekken

1. Als u een vervangend bericht verzendt, stelt u het bericht op en klikt u vervolgens op Verzenden.