Om een bericht te versleutelen kunt u gebruik maken van 2 mogelijkheden

Outlook 365

Kies in een nieuw e-mailbericht Opties, selecteer Vertrouwelijkheid en kies de versleuteling met de beperkingen die u wilt afdwingen, zoals alleen versleutelen, BSN, Creditcard of niet doorsturen. Het kan zijn dat er binnen uw organisatie andere opties beschikbaar zijn gesteld zoals deze zijn afgesproken.

Office 365 webmail

Maak een nieuw bericht

Kies in een nieuw e-mailbericht Versleutelen, u ziet nu dat er in deze webversie een keuze optie is bijgekomen om de machtigingen te wijzigen of de versleuteling te verwijderen.

Indien men kiest voor machtiging wijzigen krijg je een keuze optie:

Kies de versleuteling met de beperkingen die u wilt afdwingen, zoals alleen versleutelen, BSN, Creditcard of niet doorsturen. Het kan zijn dat er binnen uw organisatie andere opties beschikbaar zijn gesteld zoals deze zijn afgesproken.