Wanneer u een monitor hebt en een digibord, maar op één van deze twee schermen ziet u alleen een (zwarte) achtergrond zonder bureaublad. Dan staat het tweede scherm waarschijnlijk ingesteld als een uitbreiding van het eerste scherm. Sommige gebruikers vinden dat handig want dan heeft u twee aparte schermen om op te werken en kunt u de openstaande vensters tussen de twee schermen in verslepen om ze aan de leerlingen te tonen.

Om dat uit te schakelen drukt u op de toetsencombinatie Windows knop + P en selecteert u Dupliceren: