Chrome instellen als standaard webbrowser

Gewijzigd op Thu, 09 Jul 2020 om 10:16 AM

Om Chrome in te stellen als standaard webbrowser klikt u links onder in de taakbalk op het Windows logo.

Ga vervolgens naar instellingen.

Het venster van de instellingen word geopend, navigeer hier naar "Apps".

Navigeer hier naar "Standaard-apps" links in het keuzemenu.

Zodra u in het tabblad Standaard apps bent, gaat u naar het kopje "Webbrowser". Klik hier op de onderstaande applicatie. Er opent nu een menu, hier kunt u uw standaard browser aanpassen. Selecteer hier "Google Chrome". Google Chrome is nu uw standaard webbrowser.