Als u het postvak van de andere gebruiker niet aan uw mappenlijst in Outlook Web App wilt toevoegen, kunt u het postvak van de andere gebruiker ook in een afzonderlijk browservenster openen.

1. Meld u via Outlook Web App aan bij uw postvak.

2. Klik in de navigatiebalk boven aan het scherm van Outlook Web App op uw naam. Er wordt een vervolgkeuzelijst weergegeven. Klik op Ander postvak openen.

Het menu Ander postvak openen in Outlook Web App

3. Typ het e-mailadres van het andere postvak dat u wilt openen en klik op Openen.

Het dialoogvenster Ander postvak openen in Outlook Web App

4. Het postvak van de andere gebruiker wordt geopend in een afzonderlijk browservenster in Outlook Web App.

Als u alleen specifieke mappen in het postvak van de andere gebruiker mag openen, worden alleen de mappen weergegeven waartoe u toegang hebt.