Weergavetaal en tijdzone wijzigen in Office 365 voor Bedrijven

Gewijzigd op Thu, 13 Feb 2020 om 11:34 AM

U kunt de weergavetaal en de tijdzone op hetzelfde moment wijzigen voor al uw Office 365-apps en-services.

Belangrijk: Sommige Office 365 instellingen, waaronder de weergavetaal, kunnen niet worden gewijzigd door gebruikers in bepaalde Office 365 configuraties, zoals hybride omgevingen. Neem contact op met de IT-beheerder van uw organisatie voor hulp als u geen van de volgende procedures kunt gebruiken.

  1. Meld u aan bij Office 365 met uw werk- of schoolaccount.

  2. Klik op de bovenste navigatiebalk op instellingen Instellingen: uw profiel bijwerken, software installeren en deze verbinden met de cloud om het deelvenster instellingen te openen en klik vervolgens op taal en tijdzone.

    Office 365-deelvenster Instellingen.

  3. Selecteer onder Taal en tijdzone de gewenste taal in de lijst. Desgewenst kunt u ook wijzigingen aanbrengen in de tijdzone en tijdweergaven. Klik vervolgens op Opslaan.

Als er geen deelvenster Instellingen wordt weergegeven

Afhankelijk van de Office 365 configuratie van uw organisatie, vindt u instellingen mogelijk op een andere locatie.

  1. Klik op de bovenste navigatiebalk op instellingen Instellingen: uw profiel bijwerken, software installeren en deze verbinden met de cloud > Office 365 instellingenen klik op het tabblad instellingen .

  2. Klik op Taal en tijdzone en selecteer de gewenste taal. Klik vervolgens op Opslaan.

Als er geen optie voor het instellen van de taal wordt weergegeven

U kunt in sommige Office 365-installaties, de weergavetaal en de andere instellingen alleen worden gewijzigd door gebruikers met een bepaalde licentie. Als Office 365 de instellingen voor het wijzigen van de taal geen optie zijn voor het wijzigen van de taal, raadpleegt u de Office 365-beheerder van uw organisatie voor hulp.

Meer informatie over taalinstellingen

  • Als u de weergavetaal wijzigt, heeft dit geen invloed op de taalinstellingen van andere gebruikers. Als andere personen dezelfde computer gebruiken, wordt de weergavetaal bepaald door de eigen Office 365 instellingen.

  • U stelt ook een weergavetaal in wanneer u zich voor het eerst aanmeldt bij Outlook Web App (e-mail en agenda). De instelling voor het Office 365 taal van de instelling vervangt de instelling in Outlook Web App echter als ze verschillen.

  • Op dit moment zijn er meer talen beschikbaar voor Outlook Web App dan voor andere services (zoals team sites) in Office 365.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren