Iemands aandacht trekken met @vermeldingen

Gewijzigd op Thu, 13 Feb 2020 om 12:12 PM

Outlook voor Office 365 Outlook voor Office 365 voor Mac Outlook 2019

Als u de aandacht trekt in een e-mailbericht of een uitnodiging voor vergadering wilt, typt u het @-symbool, gevolgd door de naam in de hoofdtekst van het e-mailbericht of een vergadering uitnodigen. Als u dit doet, niet alleen hun naam gemarkeerd in de berichttekst of uitnodigen details, maar Outlook wordt automatisch toevoegen aan de regel van de uitnodiging voor de e-mailbericht of de vergadering en ze te zien krijgt het @-teken naast het bericht in hun postvak in.

@ gebruiken in de hoofdtekst van een bericht of uitnodiging voor een vergadering

1. Typ in de hoofdtekst van het e-mailbericht of de uitnodiging van de agenda het @-symbool en de eerste paar letters van de voor- of achternaam van de contactpersoon.

Voeg het symbool @ en de eerste paar tekens van de naam van een persoon toe
  2. Wanneer Outlook u een of meer suggesties geeft, kiest u de contactpersoon die u wilt vermelden. Standaard wordt de volledige naam van de contactpersoon opgenomen.

De volledige naam en het e-mailadres van de vermelde persoon worden standaard weergegeven
  3. U kunt een deel van de vermelding verwijderen, bijvoorbeeld alles behalve de voornaam van de persoon. De vermelde contactpersoon wordt ook toegevoegd aan de regel Aan van het e-mailbericht of de uitnodiging voor de vergadering.

U kunt ervoor kiezen alleen de voornaam van een persoon weer te geven

Berichten zoeken waarin u wordt genoemd

Als u veel e-mail ontvangt, wilt u mogelijk de berichten in een map filteren om alleen de berichten weer te geven waarin u wordt genoemd.

In Outlook voor Windows

1. Kies Alles boven aan de berichtenlijst.

2. Kies Vermelde e-mail.

Menu met de optie Vermelde e-mail

In Outlook voor Mac

1. Kies E-mail filteren op het tabblad Start.

2. Kies Vermeld.

Gebruik Vermeld in het menu E-mail filteren om te zoeken naar e-mailberichten waarin u bent @vermeld

Opmerking De functie Mentioned e-mail en de @ (apenstaartje) indicator zijn alleen beschikbaar voor geadresseerden met Exchange Server-2016, Exchange Server 2019, Exchange Online of Outlook.com.