Namens een andere gebruiker een e-mailbericht verzenden of beantwoorden

Gewijzigd op Tue, 14 Jul 2020 om 04:04 PM

1. Klik in Mail op Start > Nieuwe e-mail.

Opdracht Nieuwe e-mail op het lint

1. Ga naar het tabblad Opties en klik in de groep Velden weergeven op Van.

2. Typ in het vak Van de naam van de persoon namens wie u het bericht verstuurt.

Klik op Van als u de naam in een lijst in het adresboek wilt selecteren. Indien u een nog onbekende afzender kiest uit het adresboek dan zal deze daarna in de lijst automatisch worden opgeslagen.