Ipad IOS14 - Gedeeld Postvak toevoegen Outlook App

Gewijzigd op Fri, 27 Nov 2020 om 05:32 PM

Om in de Outlook APP op een Ipad een gedeeld postvak toe te voegen klik je op het rondje van de gebruikersnaam links bovenin om de instellingen weer te geven:

Klik nu op de envelop met het plusje en kies voor Gedeeld postvak toevoegen:

Geef vervolgens het volledige e-mail adres van het gedeelde postvak in en klik vervolgens op gedeeld postvak toevoegen:

Klaar; het postvak wordt vanaf nu weergegeven op de Ipad.