U kunt applicaties zelf installeren, die beschikbaar zijn gesteld door de beheerder van uw organisatie (Systeembeheer). Dit kunt u eenvoudig doen in een paar kleine stappen.

1. Open start

2. Open de Microsoft Store

3. Klik op Applicaties Stichting / Bedrijfsnaam / School / Organisatie ....

4. Kies vervolgens de applicatie die je wil installeren

5. Hierna ziet u een scherm met inhoud over de applicatie. Het belangrijkste is dat u alleen nog een bevestiging geeft door op installeren te klikken zodat deze daadwerkelijk op uw apparaat wordt geïnstalleerd.

Indien een applicatie niet beschikbaar is voor uw type device kunt u dat controleren onder de lijst onder "Beschikbaar op".