1. Klik op de instellingenpagina op Account toevoegen.

2. Klik op Exchange of Office 365 om het e-mailaccount van uw werk of school toe te voegen.

3. Voer uw accountgegevens in en klik op Account toevoegen.

Opmerking :  Zorg ervoor dat u voor een werk- of schoolaccount met een Office 365-abonnement uw e-mailadres gebruikt voor zowel het veld E-mailadres als het veld Gebruikersnaam.

Alle toegevoegde accounts worden weergegeven in het linkerdeelvenster.

Tips : Klik om meer e-mailaccounts toe te voegen op het tabblad Extra op Accounts.