De synchronisatieperiode van je mail kun je instellen op je iOS apparaat. Echter is er vaak sprake van een geheugen beperking vandaar dat deze standaard 1 maand laat zien op je device indien je geen internetverbinding actief hebt.

• Open 'Instellingen'

Scroll onder instellingen in de linker kolom met instellingen iets naar beneden tot je Accounts en wachtwoorden ziet.

• Selecteer ‘Accounts en wachtwoorden’
• Onder accounts zie je in het onderstaande voorbeeld 2 actieve emailaccounts. Indien je niet je apple emailadres gebruikt tik je op de andere optie, in mijn voorbeeld is dit Exchange.

• Tik daarna op Synch. E-mail

• Je kunt nu Geen limiet aangeven als je alle email altijd beschikbaar wil hebben op je apparaat.

Vervolgens worden alle e-mails gedownload en beschikbaar gesteld in je apparaat. Dit kan veel dataverkeer met zich meebregen waardoor het advies is om dit op de wifi verbinding te doen.