iOS-Outlook app

Gewijzigd op Tue, 30 Jul 2019 om 10:28 AM

1. Open de outlook app

1. Klik eventueel links bovenin op het scherm zodat je het onderstaande scherm krijgt met mappen:

1. Klik op het tandwieltje (in de afbeelding links onderin)

1. In het onderstaande scherm wijzigen we drie opties:

-Zet het schuifje bij Postvak IN met prioriteit uit;

-Het schuifje voor de optie organiseren per thread mag ook uit;

-Zodra je op handtekening klikt kun je de huidige tekst verwijderen en deze opslaan.

1. Klik daarna op je emailadres onder Accounts bovenaan in dit venster.

1. Schakel daarna de optie Contactpersonen opslaan in: (Door deze aan te zetten zoals reeds op de iPads uitgevoerd krijg je de contacten in de outlook app)