Een afbeelding voor de groep instellen

Gewijzigd op Tue, 20 Feb 2024 om 11:20 AM

Het is in Startportaal mogelijk om een afbeelding voor een groep te uploaden. Zeker handig wanneer er met de inlogassistent gewerkt wordt. De leerling ziet dan de groepsafbeelding in de inlogassistent.

• Klik in het menu op groepen.
  • Klik op de juiste groep.
  • Klik op de tekst Kies een foto. Zoek in het venster dat geopend wordt de afbeelding op je computer.
  • Selecteer de afbeelding en klik op Openen
  • De foto wordt geüpload en er wordt een nieuw venster geopend
  • Je kan in dit venster de uitsnede van de foto instellen.
  • Klik op Accepteer om je keuze te bevestigen.

Wanneer je een foto hebt geüpload is het niet mogelijk de uitsnede van de foto nog te wijzigen. Je kan wel de foto opnieuw uploaden en op deze manier een nieuwe uitsnede maken.
Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de inlogassistent dan zal de afbeelding worden weergegeven bij de groepsnaam in de inlogassistent.