Exclaimer handtekening handmatig synchroniseren

Gewijzigd op Tue, 17 May 2022 om 11:07 AM

U kunt de handtekening handmatig synchroniseren middels de applicatie die op uw pc is geïnstalleerd.

Deze is te vinden in het startmenu (Windows vlaggetje links onderin).

- U start de Cloud Signature Update Agent of de Exclaimer Cloud Signature Update Agent.

- Mogelijk dient u in te loggen met uw emailadres en/of wachtwoord.

Indien outlook reeds geopend was dan moet deze herstart worden.