Het klinkt alsof één van de gebruikers van de Chromebook de "Modus voor hoog contrast" heeft ingeschakeld. Dat kan je uitschakelen door middel van de sneltoets: ctrlZoeken (vergrootglas) H

Je herkent het aan dat poppetje naast de tijd:

Als je op het poppetje klikt zie je welke functies allemaal ingeschakeld zijn en kan je die daar ook uitzetten.

Mocht je het poppetje niet zien, volg dan deze stappen:

1. Log in op de Chromebook
2. Klik rechtsonder op de tijd
3. Klik op het tandwiel knopje (instellingen)
4. Scrol helemaal naar beneden en klik op Geavanceerd weergeven
5. Scrol helemaal naar beneden en klik op Toegankelijkheidsinstellingen beheren
6. Hier vind je de optie "Modus voor hoog contrast" en kan je die uitschakelen