Stap 1Afbeelding van een grijze lijn

Opmerking: Als u een werkaccount hebt waarvoor de app Intune-bedrijfsportal vereist is, installeert u deze vanuit de App Store voordat u Outlook voor iOS instelt. Het is mogelijk dat uw IT-beheerder vereist dat u uw iOS-apparaat inschrijft voor Intune.

Download Outlook voor iOS in de iOS App Store en open het. Het pictogram ziet er als volgt uit:

Outlook-app voor iOS

Opmerking: Vind de systeemvereisten voor uw iOS-apparaten hier.

Stap 2Afbeelding van een grijze lijnVoer uw e-mailadres in als dit de eerste keer is dat u Outlook voor iOS gebruikt. Tik daarna op Account toevoegen.

Open anders het Menu, tik op Instellingen Instellingen van Outlook-app > Account toevoegen > E-mailaccount toevoegen.

Voer uw e-mailadres in

Stap 3Afbeelding van een grijze lijnNeem contact op met de IT-beheerder voor ondersteuning als u een e-mailprovider moet selecteren; mogelijk is er sprake van een onjuiste configuratie.

U kunt ook uw e-mailaccount handmatig instellen of IMAP/POP gebruiken.

Stap 4Afbeelding van een grijze lijnVoer het wachtwoord van uw e-mailaccount in en tik op Aanmelden.

Opmerking: Het aanmeldingsscherm kan er anders uitzien. Dit is afhankelijk van uw e-mailprovider.

Voer uw wachtwoord voor Outlook.com in

Stap 5Afbeelding van een grijze lijnVerifieer uw identiteit als meervoudige verificatie is ingeschakeld. Raadpleeg Overzicht van beveiligingsinformatie voor meer informatie.