Binnen Intune (for Education) zijn extra instellingen beschikbaar op basis van groepen.

Ga hiervoor naar: https://intuneeducation.portal.azure.com/

en kies voor groepen:

en vervolgens de juiste groep (of maak deze aan en wijs hem toe)

Binnen deze groep vallen 37 apparaten, in dit geval van de Konot Bongerd Wieldraaierlaan.

De klacht was dat de schermen te snel uit gingen sinds de migratie.

Hiervoor ga je naar Instellingen > Windows-apparaatinstellingen

Onder het kopje Aan/uit en slaapstand  kun je vervolgens de gewenste instellingen forceren: