Android Outlook mail instellen

Gewijzigd op Tue, 01 Aug 2023 om 04:22 PM

Outlook voor Android

1. Open de Microsoft Outlook-app en selecteer Instellingen Instellingen > Account toevoegenE-mailaccount toevoegen.

Opmerking: Als u de app voor het eerst gebruikt, selecteert u Aan de slag.

2. Voer uw e-mailadres in en selecteer Doorgaan.

3. Voer uw wachtwoord in en selecteer Aanmelden.

4. Als u verificatie in twee stappen hebt ingeschakeld voor uw account, moet u de aanvraag voor aanmelden goedkeuren.

5. Antwoord Ja op de vraag Deze app toegang geven tot je gegevens?. U kunt deze machtigingen later altijd wijzigen in uw accountinstellingen.

Opmerking: Als u Nee selecteert, kan uw account niet worden ingesteld met de Microsoft Outlook-app.

6. Als u geen ander account hoeft toe te voegen, selecteert u Misschien later om toegang tot uw account te krijgen.

Opmerking: U kunt uw contactpersonen niet bewerken in deze app.