Factory Reset / Powerwashen

Powerwashen wanneer je niet bent ingelogd

1.    Schakel de stroom volledig uit door de aan / uit-knop 5 seconden ingedrukt te houden

2.    Druk op de aan / uit-knop om de Chromebook in te schakelen.

Nadat de Chromebook is opgestart, moet u ervoor zorgen dat u zich niet aanmeldt.

3.    Druk in het aanmeldscherm tegelijk op de toetsen Ctrl + Shift + Alt + R.

4.    Er verschijnt een venster met het bericht 'Uw apparaat zal in de oorspronkelijke fabrieksinstellingen worden teruggezet.

Alle lokale bestanden en media worden gewist. Wil je verder gaan?' Klik op Opnieuw instellen. Als het apparaat opnieuw wordt opgestart en het oorspronkelijke Reset-scherm opnieuw wordt weergegeven, klikt u op Een tweede keer opnieuw instellen.

5.    De Chromebook wordt opnieuw opgestart met een scherm met de tekst 'Powerwash wordt uitgevoerd ...'

6.    Nadat de Powerwash is voltooid, start de Chromebook opnieuw op.

7.    Uw Chromebook is nu weer ingesteld op de fabrieksinstellingen en u wordt door de eerste installatie geleid.

Mocht u er niet uit komen met de bovenstaande handleiding kunt contact opnemen met support@hcs.nl of 074 - 255 31 31.