Chrome-apparaten handmatig inschrijven

1. Schakel het Chrome-apparaat in en volg de instructies op het scherm totdat je het inlogscherm ziet. Log nog niet in. Als je het inschrijfscherm ziet in plaats van het inlogscherm, ga je naar stap 4.

2. Kies een optie om naar het inschrijvingsscherm te gaan:
    • Druk op Ctrl+Alt+E.
    • Klik op Meer opties Zakelijke aanmelding (niet beschikbaar op Chromebook-tablets).

3. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in uit de welkomstbrief voor Google-beheerders of de gebruikersnaam en het wachtwoord van een Google-account dat rechten heeft om apparaten in te schrijven.

4. Voer wanneer daarom wordt gevraagd de item-ID en locatie in en klik op Volgende.

5. Wanneer je het bevestigingsbericht ontvangt dat het apparaat is ingeschreven, klik je op Gereed.

Mocht u er niet uit komen met de bovenstaande handleiding kunt contact opnemen met support@hcs.nl of 074 - 255 31 31.