Verdwenen mappen in mijn Drive of Gedeelde Drive

Gewijzigd op Thu, 02 Mar 2023 om 02:43 PM

Zijn mappen opeens verdwenen uit Mijn Drive of een Gedeelde Drive? Dan is de oplossing het legen van je cache, cookies en browsegeschiedenis. Onze ervaring is dat met deze handeling de mappen weer zichtbaar worden.

Voer de volgende stappen uit voor het verwijderen van je cache, cookies en browsegeschiedenis:

1. Druk op de toetscombinatie Ctrl+Shift+Del

2. Selecteer bij 'Periode' de optie 'Alles'

3. Vink 'Browsegeschiedenis', 'Cookies en andere sitegegevens' en 'Gecachte afbeeldingen en bestanden' aan.

5. Druk vervolgens op 'Gegevens wissen'.

Zodra je de browser start en opnieuw inlogt dienen alle mappen weer zichtbaar te zijn.