Leerling of Leerkracht ziet een COOL tegel niet? Site-cookies verwijderen

Gewijzigd op Thu, 14 Nov 2019 om 11:07 AM

Het komt helaas wel is voor dat een leerling of leerkracht een COOL tegel niet ziet. Met de volgende stappen worden de "cookies" verwijderd.

1. Open Chrome en navigeer naar het slot naast de URL balk:

2. Selecteer vervolgens: “Cookies”

3. Zoek en selecteer vervolgens in de lijst naar: “Cloudwise-portal.appspot.com” en klik op “Verwijderen”.

4. Zoek en selecteer vervolgens in de lijst naar: “Cloudwise-sso.appspot.com” en klik op “Verwijderen”.

5. Als de bovenstaande stappen zijn uitgevoerd, selecteert u: “Gereed”.

6. De pagina zal herladen worden en de gemiste tegels zouden zichtbaar moeten zijn.