Open uw web browser en navigeer naar de volgende website: www.hcs.nl

Klik op de website rechtsboven in op het kopje Service & Support.

Scroll daarna naar beneden tot u het kopje Meekijken ziet. Klik op de button met de 3 pijltjes.

Links onderin wordt ISL Light Client gedownload. Als de download compleet is, klikt u 1 keer op ISL Light client en wacht u tot het programma is opgestart.

Het programma wordt opgestart en dan kunt u de sessiecode invoeren die u van de supportmedewerker krijgt. Na het invoeren van de sessiecode klikt u op Aanmelden.