Een Chrome-profiel toevoegen:

1. Klik rechtsboven in de Chrome-browser op Profiel "".
  2. Klik op Mensen beheren.
  3. Klik op Persoon toevoegen.
  4. Kies een naam en een foto.
  5. Klik op Opslaan. Er wordt een nieuw venster geopend en u wordt gevraagd of u synchronisatie wilt inschakelen.
  6. (Optioneel) Schakel synchronisatie in Chrome in met een Google-account voor het nieuwe profiel. De bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden en andere instellingen van het profiel worden automatisch gesynchroniseerd.

Overschakelen naar een ander profiel:

1. Klik rechtsboven op uw profielpictogram.
  2. Klik op het profiel waarnaar u wilt overschakelen.

Een profiel verwijderen:

Als u een profiel uit de Chrome-browser verwijdert, worden de bookmarks, geschiedenis, wachtwoorden en andere instellingen van het profiel verwijderd van uw computer.

1. Klik rechtsboven op Meer ""and then Instellingen.
  2. Klik in het gedeelte Personen op Andere mensen beheren en plaats de muisaanwijzer op de persoon die u wilt verwijderen.
  3. Klik op Meer "" and then Deze persoon verwijderen.
  4. Klik nogmaals op Deze persoon verwijderen om te bevestigen.

Chrome-browserprofielen maken