Logitech heeft een eigen portal om de hardware te update, daarvoor dien je de devices met package te installeren vanuit de portal van de organisatie

Indien de automatische update niet lukt moet je de hardware eerst handmatig update.
Software is te vinden : \\10.0.1.250\hcsiso\Logitech

Ook is het mogelijk om een standalone Sync applicatie te installeren op je laptop waarmee de update mogelijk is, ook deze is op de bovenstaande URL beschikbaar of op de logitech support pagina.

Portal: https://sync.logitech.com