Bij het aanmelden van een Logitech tap is het belangrijk dat je gebruik maakt van het juiste account

Het account moet een Office 365 Resource (Room) account zijn met een Teams Rooms licentie (MTR)
Vanuit de O365 portal kan er een wachtwoord worden ingesteld voor het account, dit account mag geen MFA afdwingen.

Om het account dus beter te beveiligen kan je gebruik van Conditional acces.

Bij het aanmelden op de tap is het belangrijk dat de juiste keuzes worden gemaakt, zie onderstaande afbeeldingen

Zo moet Modern Authentication aan staan en dien je aan te melden bij “Skype voor Bedrijven en Microsoft Teams (standaard)”

Troubleshooten

• Is de tap met de juiste gegevens aangemeld? Stel deze opnieuw in om te verifieren
  • Heeft het account de juiste licentie
  • Staat Modern authentication aan
  • Kan je op de browser edge in de tap aanmelden zonder MFA met de gegevens?