Herstel USB-stick maken

Gewijzigd op Mon, 21 Oct 2019 om 03:53 PM

1. Open Google Chrome

2. Voeg de Chromebook-herstelprogramma toe aan aan Google Chrome:

https://chrome.google.com/webstore/detail/chromebook-recovery-utili/jndclpdbaamdhonoechobihbbiimdgai?hl=nl

3. Zorg dat er een lege USB-stick van minimaal 4GB beschikbaar is en sluit deze aan op de computer of laptop.

4. Klik in het Chromebook-herstelprogramma op aan de slag.

5. Nu wordt er om een modelnummer gevraagd. Deze kunt vinden op het herstel scherm van de chromebook.

Om dit op de chromebook te tonen moet het volgende worden uitgevoerd: Druk in het aanmeldscherm tegelijk op de toetsen: Houd Esc + VernieuwenVernieuweningedrukt en druk op de aan/uit-knopAan/uitAan/uit.

6. Klik op doorgaan en volg de stappen.

7. Bij het voltooien van de herstel usb-stick wordt verkenner meerdere malen geopend. Dit betekend dat het de USB-stick klaar is voor gebruik.

8. Sluit de USB-stick aan op de Chromebook en volg de stappen op de Chromebook.

Voor meer informatie over het uitrollen van een Chromebook zie: https://support.hcs.nl/nl/support/solutions/articles/22000227700-chromebooks-factory-reset-powerwashen-wanneer-je-niet-bent-ingelogd