1. Log in met het Google account waarop u de vervelende advertenties of andere meldingen ontvangt.

2. Open Google Chrome.

3. Klik rechtsboven op de 3 puntjes.

4. Klik vervolgens op instellingen

5. Scroll naar onderen en klik op Site-instellingen

6. Ga naar pop-ups en omleidingen

7 Controleer of er sites bij toestaan staan. Als dit het geval is klikt u op de 3 puntjes die er achter staan en kies daarna voor de optie verwijderen.

8. Herhaal stap 6 bij Meldingen

9. Klik op Aanvullende content instellingen

10. Klik op Advertenties

11. Controleer of er sites bij toestaan staan. Als dit het geval is klikt u op de 3 puntjes die er achter staan en kies daarna voor de optie verwijderen.

12. Als in al deze tabbladen geen ongewenste sites meer onder toestaan staan is het probleem opgelost.