Xink client installatie (Mail invitation) en update

Gewijzigd op Tue, 17 May 2022 om 11:05 AM

Ga naar het Employees (medewerkers) tabblad en zoek juiste gebruiker.
Klik op het tandwiel en kies voor de optie 'Send Invitation Email':

In het onderstaande voorbeeld zie je hoe je meerdere gebruikers tegelijk een uitnodiging kan sturen:

De gebruiker ontvangen een mail vanaf het Xink administrator account.

In deze mail staat een link die naar een pagina verwijst waar je 1. Xink kan downloaden en 2. een handleiding te zien is voor de installatie.

Er zijn in de meeste gevallen geen installatierechten nodig om deze client te installeren.

Wanneer de client is geïnstalleerd kan je de acces code kopiëren

Deze code is persoonlijk en word gebruikt om de handtekening vanuit het Xink portaal te ontvangen.

Nadat Xink geinstalleerd is kan de accescode in het onderstaande venster.

Als je dit venster niet ziet kan dit via de taakbalk geopend worden:

Wanneer de acces code is ingevoerd worden de handtekeningen in Outlook geüpdatet onder: Nieuwe email - Handtekeningen.

De handtekeningen worden elk uur automatisch geüpdatet via de Xink client.

Door op de knop 'Update Now' te klikken kunnen de handtekening handmatig en meteen bijgewerkt worden: