iOS: Berichtenreeksen uitschakelen in Mail

Gewijzigd op Tue, 30 Jul 2019 om 10:27 AM

De berichtenreeks is een handige functie binnen de Mail applicatie waarmee je alle e-mails met een bepaald onderwerp kunt bundelen. Op deze manier kun je snel de gehele conversatie raadplegen binnen je Mail.

Een berichtenreeks wordt aangeduid met twee groter-dan '>>' tekens in je postbus. Door de minimalistische look van iOS is dit erg onduidelijk. Het is mogelijk om de berichtenreeks weergave uit te schakelen, volg hiervoor de onderstaande stappen:

• Open 'Instellingen'

Scroll onder instellingen in de linker kolom met instellingen iets naar beneden tot je bij Mail, Contacten, Agenda ziet.

• Selecteer 'Mail, Contacten, Agenda'
• Scroll naar Mail
• Deactiveer de optie 'Berichtenreeksen'

Vervolgens worden de e-mails met hetzelfde onderwerp/afzender los van elkaar weergegeven in je postbus. Op deze manier heb je een duidelijkere overzicht van alle e-mails in een reeks en sla je niet zomaar een bericht over.