Met de onderstaande afbeeldingen laten we zien hoe je een rapport kan afdrukken/opslaan in CITO LOVS

In de onderstaande afbeelding klik je op OK. De printernaam hoeft niet aangepast te worden. De printer die hier staat komt niet overeen met de printers bij jullie op locatie. Dit komt omdat de printers die je in CITO LOVS ziet de printers zijn die vanaf onze server beschikbaar zijn, dat zijn dus niet jullie lokale printers! Onze omgeving zorgt ervoor dat als je hier op OK klikt je vanzelf het bestand geopend krijgt op jouw eigen computer zodat je het kan afdrukken en/of opslaan.

Het kan zijn dat de pop-up wordt geblokkeerd. Dit kun je oplossen door op het omcirkelde icoontje te klikken.

Dan wordt het volgende venster geopend en kies je Gereed zodat de pop-ups en omleidingen van https://cloudwise-portal.appspot.com altijd toestaan.