Sinds de laatste update van Cito LOVS van oktober 2017 (update naar versie 4.10c) zijn er veel problemen gemeld door gebruikers.

Ondertussen hebben wij vorige week reeds 4(!) hotfixes vanuit Cito uitgerold, maar de problemen blijven.

Dit geldt voor zover wij weten voor alle scholen in Nederland die gebruik maken van Cito programmatuur.

Cito is druk bezig met het zoeken van een oplossing en zodra zij deze hebben, zullen wij deze plaatsen.

Via deze pagina zullen wij u op de hoogte houden.

Op 2 november hebben wij van Cloudwise en Cito gehoord dat de problemen zijn opgelost.