Als je al in het bezit bent van een office pakket (Microsoft Word, Powerpoint, Excel, etc.) kan het handig zijn om documenten die je hierin maakt, snel op te slaan in je office 365 omgeving (OneDrive). Hieronder staan een aantal stappen om dit te realiseren.

Stap 1: Na het openen van Word, Powerpoint, Excel (etc.) klik je op "bestand" en kom je in het volgende menu uit. Hier klik je op de optie "OneDrive". Klik vervolgens op "aanmelden".

Stap 2: Nu komt er een pop-up menu tevoorschijn waar je het email adres van je office 365 account in moet vullen. klik daarna op "volgende".

Stap 3: Nadat je je mail adres in hebt gevuld en Microsoft heeft gekeken of het account bestaat wordt er gevraagd om je wachtwoord in te vullen. Na dit gedaan te hebben klik je op "aanmelden".

Stap 4: Nu is je OneDrive gekoppeld als opslagmogelijkheid aan je bestaande Office pakket. Je kan er rechtstreeks in opslaan en uit werken.