Voorheen was het zo dat je een versie van Word, Excel, PowerPoint als normale applicatie via de pc kon gebruiken. Met Office365 is dit in een abonnement verwerkt waardoor je ook altijd de nieuwste versie vanuit de Cloud kan installeren en of updaten.

Om aan te geven dat u beschikt over een account met dit abonnement, moet dit wel bekend zijn bij deze applicaties. Tevens worden dan de onedrive en SharePoint gekoppeld. Dit kun je eenvoudig checken en eventueel registreren door de volgende handelingen uit te voeren.

Open Word.

Klik op Bestand links bovenin.

Pagina-einde

Klik op Account.

Nu zie je een overzicht met het verbonden account aan je office applicaties. In het onderstaande voorbeeld zie je Gerard Frerix.

Indien je hier niet je e-mailadres ziet kun je eenvoudig op Afmelden klikken en daarna op Aanmelden

Zodra je op aanmelden hebt geklikt verschijnt er een inlogscherm. Vul hier je emailadres in en aansluitend indien gevraagd je wachtwoord.

Indien je beveiligingsvragen ontvangt over registratie van de pc kun je deze gewoon met akkoord of ja bevestigen. Hierna is je Office pakket gereed voor gebruik.