Als het niet lukt om in te loggen in de computer is dat natuurlijk erg vervelend. Hieronder staan een paar oplossingen die vaak werken;

oplossing 1:    het kan zijn dat Caps Lock per ongeluk aanstaat als je aan het typen bent. Hierdoor kloppen het gebruikersnaam en wachtwoord niet.

oplossing 2:    het kan zijn dat er geen aanmeldingsservers beschikbaar zijn. Kijk in dit geval of de internetkabel van de computer er in zit en of de lampjes groen/oranje branden bij de aansluiting. Als het voorkomt op een laptop kan het zijn dat de laptop niet verbonden is met (het juiste) draadloos netwerk.

oplossing 3:    Het kan zijn dat de computer aangesloten is op een switch die niet goed functioneert. In dit geval is het de beste optie om de kabel van de betreffende computer op een ander netwerk punt aan te sluiten om erachter te komen of dit het probleem was.

Mochten de bovenstaande oplossingen niet werken, maak dan een melding aan in de helpdesk zodat hier naar gekeken kan worden.